15.10.09

El teu espai


Les dones transformem des de la cultura.....

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui ha estat un dia fantàstic. Estic molt contenta d'haver vingut.

16 d’oct. 2009, 11:29:00
Alícia ha dit...

És molt interessant aquesta iniciativa de dones reporteres a la xarxa. Les dones, històricament, han estat minoritàries a la xarxa, i encara ho són, tant al twitter, com a la blogosfera. Crec que no ens hem de preocupar tant sobre si twitter és el twitter o la twitter, sinó la raó per la qual hi ha menys dones. Insisteixo, felicitats per engegar aquesta iniciativa per ensenyar les dones que tenen eines a l'abast per comunicar-se i expressar-se.

17 d’oct. 2009, 1:20:00
Carol Salazar ha dit...

Hola me encuentro muy satisfecha de haber asistido a este evento, solo felicitarlas por esta iniciativa y a la vez comentarles que me siento orgullosa que haya tantas mujeres valiosas que trabajan por la igualdad de la mujer en todos los àmbitos de nuestra vida, yo como joven abogada e investigadora en este tema, espero cuenten conmigo como voluntaria para apoyarlas en sus futuras actividades, mi email es el c.salazartorres@gmail.com, Exitos

Carol Salazar

17 d’oct. 2009, 3:03:00
Carme Márquez ha dit...

la dona sempre a tingut la cultura vetada, s'ha ocupat de la llar " por real decreto" en tots els seus aspectes fills, marit, sogres, pares i tots els entrabancs que s'han presentat, ja seria hora que tinguesim temps per tot, i poder ajudar a dones tan las de aqui com las nouvingudes, es el meu desigs per aquests II Congres.

17 d’oct. 2009, 3:15:00
Anita Bega ha dit...

UN “CERO PATATERO” PARA LAS TELEVISIONES PÚBLICAS

El Congrés ha estat espectacular: organitzadores, participants i ponents del mes alt nivell.

S ha creat molt de valor per a tota la ciutadania amb aquest procés participatiu.

Malauradament, tal i com es va apuntar en diverses intervencions, “LA” assignatura pendent amb la pitjor nota possible continuen essent els canals de informació i comunicació.

El propis mitjans de comunicació ens ho van fer saber al pur estil dels millors reality shows (en vivo y en directo).

El primer dia no van veure cap Televisió autonòmica ni nacional, a excepció d alguna local.

Patètic, penós,... el contingut de la noticia amb el mes rellevant del II Congres de Dones de Barcelona, que sembla haver estat capaç de fer el canal de noticies públic i lider a Catalunya. Tot pura política i res de les aportacions a la societat i la ciutadania.

No hi han paraules per descriure la falta de sensibilitat dels nostres mitjans suposadament de comunicació de masses. El "ninguneo" ha estat espectacular estimades dones.

Quina llàstima!!!, crec que les quasi 2000 dones que hem participat en el procés que ha suposat aquest Congres, hem dit coses prou intel•ligents, les quals TV de Catalunya NO s ha dignat recollir com a resum dels 2 dies que ha durat la part presencial del II Congres de Dones de BCN.

http://anitabega.blogspot.com/

20 d’oct. 2009, 12:25:00
 

Dones Reporteres 2009... | by TNB